filter_list Filtr

Vítejte v našem internetovém obchodě s vyhřívaným oblečením

access_time 23.Október, 2018 remove_red_eye 4193

Rádi bychom Vás přivítali na naší stránce a v krátkosti se představili, napsali o našich plánech a proč to vlastně děláme. Celá myšlenka vytvořit internetový obchod s vyhřívaným oblečením vznikla v mé hlavě v prosinci 2017. Jsem profesionální lyžař v disciplíně skicross a dlouhá léta mám problémy se studenými chodidly. Doslechl jsem se, že existují vyhřívané vložky do bot a tak jsem začal hledat na internetu. Po velmi dlouhém hledání jsem našel nejmenovaný e-shop v České republice. Neváhal jsem a objednal jsem si vyhřívané vložky. Vlastně ani ne vložky, ale topná tělesa na vložky, vzhledem k faktu, že mám vložky přizpůsobené na míru.

Můj trenér mě od nich zrazoval, že si mám raději koupit vyhřívané ponožky. Pomyslel jsem si však, že když budeme na cestách 3 týdny v kuse, jako asi vydržím s jedním párem ponožek ... Byl jsem tvrdohlavý a musím říct, že měl pravdu. Topná tělesa na vložky nejsou dostatečně silné a ve Švédsku při teplotě -20 stupňů Celsia jsem je velmi necítil. Trenér měl samozřejmě vyhřívané ponožky a celou dobu si ze mě utahoval ...

Vraťme se však ještě k mé objednávce v roce 2017 a k myšlence, proč tento e-shop vznikl. Při objednávce jsem věděl, že "vložky" mi přijdou až do 2 týdnů a mě náhlý byl čas. Neuspěl jsem však v žádném lyžařském obchodě v našem městě, nikde je neměli na skladě. Musel jsem tedy čekat. A zde vznikla první myšlenka vytvořit e-shop věnován vyhřívaným produktem. Jsem přece lyžař, většinu času trávím v zimě, takže můžu všechny produkty otestovat a odprezentovat jejich v rámci komunity ... Bylo rozhodnuto, jdu do toho!

V létě jsme začali pracovat na všech možných věcech a po 3 měsících spouštíme konečně náš vlastní internetový obchod, který nám mimochodem vytvořila moje firma SVK media :)

Aktuálně máme v portfoliu pouze produkty značky LENZ, ale v nejbližších týdnech se můžete těšit také na značky THERM-IC, SIDAS, VIKING a UVEX. Věřte mi, rádi bychom měli v portfoliu co nejvíce značek hned od spuštění, ale snažíme se věci dělat pořádně a precizní. Proto nám spuštění jedné značky trvá déle než jsme čekali.

Postupně budeme rozšiřovat i jazykové mutace stránky, ale na konkrétní data si netroufám. Věřím, že se Vám naše stránka líbí a stanete se naším fanouškem.

Držte nám palce a v blízké době očekávejte i soutěž!

Tom

access_time 23.Október, 2018
INTERNETBANKING